Augustus 2020

We werken ondertussen al zo lang door, dat we zin hebben in een paar dagen vakantie. Na een tip reserveren we een tentje op een jongerencamping op Terschelling die zich dit jaar op stellen richt. We wandelen, fietsen, kijken vogels en zeehonden, wadkanoën en bakken op het strand. Heerlijk! En zo lang je niet in de supermarkt hoeft te zijn, valt de drukte best mee.

Als we weer thuiskomen is het héét! Daar kunnen we allebei niet zo goed tegen, dus Robin gaat lekker werken, want daar is een airco en ik ga op de werf de watertanks schoonmaken, lekker met water spelen. Dankzij het weken met citroenzuur worden de tanks heel schoon.

Omdat dit jaar vertrekken niet lijkt te zijn wat we willen, gaan we een aantal alternatieven onderzoeken. Robin schrijft zich in voor een IELTS examen, dat is nodig om in Nieuw-Zeeland als huisarts te mogen werken en hij solliciteert op Saba.

De fotograaf van het huis komt en de plattegronden worden gemaakt. Het huis lijkt nu ongeveer onbewoond zo netjes, zo lang je de berging maar niet open doet. Nu kan het huis in de verkoop. Het loopt storm met bezichtigingen.

We gaan nog een weekend weg met Sietske haar studievrienden naar Zeeland. We lasergamen, doen een interessant spel op de camping (babyvoeding is écht vies!) en gaan op zondag tussen de buien door SUPpen, heel geslaagd!

In de tussentijd wordt de antislip aan boord van Puffin geschilderd. Geeft meteen weer een heel ander uiterlijk. Toen we Puffin kochten, was de antislip geel. We zijn héél blij dat we er nu voor gekozen hebben om een wat stoerder kleurtje te doen.